Interviews

NPO2

“Jacobine op 2”

10-10-2020

In het praatprogramma Jacobine op 2 benoemt Suzanne Rethans glashelder de prachtige resultaten van het unieke coachprogramma Succesvol Scheiden:

Je kunt dit programma in je eentje volgen, je verwerkt je pijnpunten en vindt vergeving voor wat er is gebeurd, de angel wordt eruit gehaald en je stapt uit de strijd. Je leert bewuster te reageren waardoor de ander verzacht en je weer de persoon ziet die hij/zij ooit was. Bovendien wordt de ander ook weer zijn/haar leuke zelf. Uiteindelijk kun je bij de overdracht van je kinderen weer samen een wijntje drinken en voelt dat als familie.

Tot slot: Wellicht wil je als scheidingsprofessional dit coachprogramma aanbieden. Wil je hier meer over weten? Kijk gerust op deze website en stel je vragen. Ik help je graag!

De hele uitzending is te zien op uitzending gemist.

SAAR Magazine

“We lachen weer”

herfst 2020

In het SAAR magazine van herfst 2020 vertelt een klant van succesvol scheidingscoach Roos Boer wat coaching haar heeft opgeleverd. Je leest het artikel hier.

RTL 4

“RTL Nieuws”

01-07-2019

Gescheiden ouders worstelen met diploma-uitreiking kind: ‘Ga vooral samen’ is het advies van SSN. Kijk en luister hoe belangrijk Yari het vindt dat zijn beide ouders bij de diplomering zijn, hoe zijn gescheiden ouders dit vonden en naar meer advies van succesvol scheidingscoach Roos.

RTL 4

“Koffietijd”
08-02-2018

Vanmorgen was onze succesvol scheidingscoach Brechje van Geenen op bezoek bij Koffietijd waar Brechje vertelt over ‘succesvol scheiden op de werkvloer’. Klik hier om naar de uitzending te gaan.

LOVO

“Aan tafel met Claudy”
16-01-2018

Vandaag is onze succesvol scheidingscoach Marloes Andriessen aan tafel geschoven bij Claudy van de lokale omroep voor Oisterwijk.
Klik hier om naar de uitzending te gaan.

NPO 2

“2Doc”
05-02-2018

In de documentaire ‘Verlaten’ zien we wat het betekent om onvrijwillig verlaten te worden door je geliefde. Verdriet, verbazing, woede en onmacht passeren de revue bij de achtergelaten partijen. Aansluitend aan de documentaire is er op de website van 2doc het interview met onze succesvol scheidingscoach Roos Boer geplaatst. In het artikel geeft Roos 5 tips hoe ouders in harmonie verder kunnen. Lees hier het artikel ‘Vijf tips voor een break-up zonder drama’.

NPO 2

“AvroTros EenVandaag”
11-12-2017

Mooi item vanavond bij Eenvandaag waar scheidingscoach Roos Boer van Succesvol Scheiden reageert op de prachtige kerstcommercial van Plus. De belangrijkste boodschap is; Kerst vier je samen, ook als gescheiden gezin. Klik hier voor de uitzending.

NPO Radio 1

“Scheiden? Denk aan het belang van het kind!”
21-10-2017

Scheiden is een vervelende gebeurtenis. Mensen zijn vaak jaren bij elkaar en als er dan besloten wordt om uit elkaar te gaan, dan volgt er veel geregel. Wat moet je allemaal regelen? Bij wie gaan de eventuele kinderen wonen? Wie gaat er het huis uit? Wat zijn de gevolgen voor de financiën? Klik hier voor het interview met Roos Boer.

NPO 2

“Arena”
11-11-2015

Nu de economische crisis ten einde is, neemt het aantal scheidingen weer toe. En als ouders gaan scheiden, zijn kinderen daar vaak de dupe van. Wanda Vendrig was te o.a. te gast als spreker in dit discussie programma Arena. Klik hier voor de uitzending.

NPO Radio interview “1 op straat”

Rotterdam. Ouders die met ruzie uit elkaar gaan en bonje blijven maken, moeten verplicht in mediation. Dat is het nieuwe plan van wethouder Hugo de Jonge die wil voorkomen dat kinderen de dupe worden van een vechtscheiding. In Rotterdam neemt het aantal meldingen van vechtscheidingen toe. Moet je mediation verplichten? Rob Oudkerk praat hierover met Peter Prinsen, oud-advocaat, Hugo de Jonge, wethouder, Ivor Brinkman, ervaringsdeskundige, mediator bij Vantage en initiatiefnemer van de website Krabblz, Wanda Vendrig, ervaringsdeskundige, gezinscoach en mediator bij Scheiden met Succes.

Klik hier voor het beluisteren en het bekijken van het interview  met o.a. Wanda Vendrig.

Artikelen

ForYou Magazine Barendrecht

20 september 2018

‘Tijdens mijn scheiding heb ik emmers vol gehuild’

For You Magazine Barendrecht

Voorjaar 2018

‘Scheiden, en dan?’

Glamour

April 2017

‘Is jullie relatie een blijvertje? Durf te vragen

For You Magazine ’t Gooi

Voorjaar 2017

‘Een succesvolle scheiding!’

For You Magazine Amsterdam

Voorjaar 2017

‘Succesvol Scheiden, het kan echt!’

RTL Nieuws Weekend Magazine editie 47, 2016

25 november 2016

‘Ik wilde zijn leven kapot maken, omdat hij het mijne had vernield’

J/M ouders

14 februari 2016

Minder vechtscheidingen door mediation

Libelle

5-11 februari 2016

“Als je beste vrienden gaan scheiden”

De Volkskrant

16 mei 2015

“Verplicht ouderschapsplan na scheiding heeft geen nut”