Jaarprogramma

 • Creëer een uniek bedrijf

  als Succesvol Scheidingscoach of voeg het toe als succesvol product aan je bestaande bedrijf

 • Leer een compleet systeem

  om je klanten te helpen uit een vechtscheiding te blijven en succesvol te scheiden.

 • Laat je inkomen groeien

  met € 50.000 of meer.

 • Start SEPTEMBER 2018.

Scheiden en vooral vechtscheiden is nog steeds een groot probleem in Nederland. Het aantal vechtscheidingen neemt nog steeds toe. Er is te weinig psychosociale hulp voor ouders en kinderen beschikbaar. Daar kun jij iets aan doen!

Ben je (kinder)coach/mediator/advocaat/ervaringsdeskundige, en vind je het interessant, belangrijk en inspirerend om ouders te behoeden voor een vechtscheiding door een unieke methode toe te passen? Wil je ouders leren om hun kinderen goed te begeleiden of zélf kinderen de juiste hulp bieden?

Zoek je een lucratief bedrijf of product waar veel kansen liggen om écht van betekenis te zijn voor de samenleving?
Succesvol Scheiden Nederland biedt hiervoor de oplossing. Met de juiste kennis, vaardigheden en mindset kun jij ouders helpen om succesvol te scheiden zodat hun kinderen niet in een vechtscheiding belanden.

In het Certificatie Programma leer je het complete systeem dat hiervoor nodig is. Je krijgt hoogwaardige tools en vaardigheden om je klanten goed te helpen, maar niet alleen dat; je leert ook hoe je de principes kunt toepassen en zelf-met enorme voldoening- een financieel succesvol bedrijf of product in de markt kunt zetten. Bovendien bouw je actief mee aan het neerzetten van deze succesvolle methode in Nederland. Voor het programma is accreditatie bij het SNRO aangevraagd.

Succesvol Scheiden Nederland is een netwerkorganisatie van gecertificeerde coaches. Met psychosociale dienstverlening aan ouders, kinderen en scheidingsprofessionals geven we directe werking aan artikel 9 en 18 van het Internationaal Verdrag van de Rechten van het Kind. Het belang van het kind staat centraal.

Artikel 9 Scheiding van het kind van de ouders.

Elk kind heeft het recht bij zijn ouders op te groeien en met BEIDE ouders contact te houden wanneer het van een van hen of beiden gescheiden leeft.

9.3 De staten die partij zijn, eerbiedigen het recht van het kind dat van een ouder of beide ouders is gescheiden:

 • Op regelmatige basis

 • Persoonlijke betrekkingen

 • Rechtstreeks contact met beide ouders te onderhouden

De methode Succesvol Scheiden leert ouders om vorm te geven aan dit contact op vreedzame wijze zodat kinderen niet in een vechtscheiding belanden.

Artikel 18 Ouderlijke verantwoordelijkheden

De ouders hebben de primaire verantwoordelijkheid voor de opvoeding van hun kinderen. Zij zullen hierin worden bijgestaan door de Staat.

18.1 De staten die partij zijn, doen alles wat in hun vermogen ligt, om de erkenning te verzekeren van het beginsel dat:

 • Beide ouders de gezamenlijke verantwoording dragen voor de opvoeding van het kind

 • Beide ouders de gezamenlijke verantwoording dragen voor de ontwikkeling van het kind.

 • Het belang van het kind is hun allereerste zorg

De methode Succesvol Scheiden leert ouders om vorm te geven aan deze gezamenlijke verantwoordelijkheid voor opvoeding en ontwikkeling van het kind tijdens en na de scheiding. Het leert ouders het welzijn van het kind als allereerste zorg te zien. De methode is door en voor ouders ontwikkeld, erkend door MfN, SKJ en het Registerplein en heeft zichzelf in de praktijk bewezen. Erkenning bij NJI is in behandeling.

PROGRAMMA

Als deelnemer van het Certificatie JAAR Programma krijg je maar liefst 10 modules training en certificatie in deze onderwerpen:

Module 1 27 september 2018: Het ontstaan van een scheiding (systemisch)
Leer hoe een scheiding kan ontstaan, waaraan je dit kunt herkennen bij je klanten en op welke manier je ze daarin kunt coachen, zodat je je klant op de juiste manier kunt helpen.

Module 2 27 september 2018: Omgaan en neutralisatie van emoties
Leer welke emoties een belangrijke rol spelen tijdens een scheiding, hoe je ze kunt herkennen in taal(lichaamstaal) en op welke wijze jij je klanten kunt leren om ze te neutraliseren zodat ze er geen last meer van hebben en niet in een vechtscheiding belanden.

Module 3 28 september 2018: Communicatievaardigheden voor ouders.
Leer hoe je ouders beter kunt laten communiceren en niet in elkaars allergie zodat ze snellere en betere resultaten krijgen bij hun scheiding en niet in een vechtscheiding belanden.

Module 4 28 september 2018: Haal ouders uit het conflict.
Voorkom dat ouders in een vechtscheiding belanden door ze de beste conflictstijlen te leren zoals compromissen sluiten of samenwerken in plaats van te strijden. Op deze manier kunnen jouw klanten succesvol scheiden.

Module 5  1 november 2018: Kind op nummer 1
Leer welke risico’s kinderen van verschillende leeftijdsgroepen lopen en welke instrumenten jij als Succesvol Scheidingscoach kunt inzetten om kinderen hierin te begeleiden zodat je ook hierin als scheidingscoach kunt floreren.

Module 6 2 november 2018: Erkende Coachmethodieken voor kinderen van 0-6, 6-12, 12-18 jaar
Leer de allerbeste coachmethodieken toepassen en in te zetten op het juiste moment. Bovendien leer je hoe je ouders kunt stimuleren om hun kinderen de juiste begeleiding te geven en in het belang van hun kinderen te handelen zodat zij er geen last van hebben.

Module 7 13 december 2018: Succesvol opvoeden na de scheiding.
Veel conflicten van ouders gaan over de opvoeding van hun kind(eren). Ze hebben beiden een andere mening over opvoedstijl en waarden en normen. In deze module leer je welke stijl ouders hanteren d.m.v een opvoedtest en hoe je ze kunt spiegelen als coach in hun gedrag naar de andere ouder over opvoedkwesties.

Module 8 14 december 2018: Succesvol Ouderschap
Oudervervreemding of PAS komt bij 40% van de scheidingen voor. In deze module leer je wat het is, hoe je het herkent en wat jij kunt doen als scheidingscoach om dit te begeleiden. Bovendien leer je hoe ouders en kinderen tijdens en na de scheiding de ouder-kindrelatie goed kunnen houden ondanks de verminderde tijd die ze samen doorbrengen.

Module 9  17 januari  2019: Business in a Box: Succesvol Ondernemen:
Wat dit jaarprogramma uniek maakt is dat het een Business in a Box is. Niet alleen leer je de methodiek toe te passen, maar je leert ook hoe jij het als product kunt aanbieden aan je klanten. Je ontwerpt jouw eigen unieke signature system zodat je heel aantrekkelijk wordt voor klanten.

Module 10  18 januari 2019: Business in a Box: Succesvolle Marketing.
Marketing is iets anders dan verkopen. Leer de allerbeste manier om je product te marketen, een nieuwe inkomensstroom te creëren en je dienstverlening als pakkend product aan te bieden aan ouders, kinderen, scholen en gemeenten zodat je 50.000 euro of meer kunt verdienen.

De Methode Succesvol Scheiden bestaat uit een mix van erkende methodieken zoals NLP, systemisch werken, Roos van Leary, Killman instrument, the Work, reflectiemethode, kindercoaching.
Oprichter EN TRAINER van het Certificatie Programma Succesvol Scheidingscoach is Wanda Vendrig.

Wanda Vendrig is oprichter van Succesvol Scheiden Nederland en heeft de afgelopen jaren tientallen ouders geleerd om te scheiden zonder strijd en tientallen professionals geholpen om met de methode Succesvol Scheiden klanten de juiste begeleiding te geven zodat ze niet in een vechtscheiding belanden.

Wanda is Scheidingscoach, Gezins- en Kindercoach, Speltherapeute, CRKBOtrainer en gecertificeerd Businesscoach.

Ze is voorzitter van het Landelijk Platform ‘De Ideale Scheiding’, waar inmiddels talloze professionals zich bij aangesloten hebben. Ze zet zich vol passie in om Succesvol Scheiden in Nederland te bevorderen en een einde te maken aan vechtscheiden.

Zonder het coachprogramma van Wanda was ik nu niet gescheiden geweest en al helemaal niet op de manier als nu. Ik gebruik haar tips binnen iedere situatie en ze werken. Je moest eens weten hoe fijn het is om gereedschap in handen te hebben om moeilijke situaties aan te gaan. En niet meer in het conflict te schieten. Door de methode heb ik goed inzicht gekregen over hoe we communiceerden en vooral wat ik eraan zou kunnen doen.”
-Rianne, gescheiden moeder, 2 kinderen.

Deelname aan het programma maakt je officiële licentiehouder en geeft je toestemming om jezelf ‘Succesvol Scheidingscoach Nederland’, te noemen.

Wat je krijgt als je meedoet aan het Certificatie Jaar Programma:

4 x tweedaagse live training met Wanda
Tijdens deze exclusieve trainingen word je opgeleid om deskundig als GECERTIFICEERD Succesvol Scheidings coach te werken. Na de training ga je actief de methodiek met klanten oefenen en krijg je feedback op je verslag daarvan.

6 telefonische Trainingen (telefonisch 60 minuten, oktober 2018- maart 2019)
In deze telefonische groepstrainingen krijg je verdieping op alle leerthema’s/modules van het certificatieprogramma.

2 Persoonlijke coachsessies met Wanda (60 minuten)
Tijdens deze sessies kun je alle dringende vragen stellen over toepasbaarheid voor jouw bedrijf, vaardigheden, kennis of mindset van het programma.

MP3’s van alle telefonische trainingen.
Je hoeft geen training te missen, omdat alle trainingen worden opgenomen. Je kunt deze later terugluisteren.

Exclusieve Mastermind Groep
Als deelnemer van Certificatie Programma maak je deel uit van een speciale facebookgroep om vragen te stellen, feedback te krijgen en ervaringen over je vak te delen als Succesvol Scheidingscoach. Het versterkt je succes! Ook Wanda zal persoonlijk bijdragen in de discussies van de groep.


Wat deelnemers vinden van het Certificatie Programma;

      • ‘Ik heb zoveel zin om maandag meteen met deze methode aan de slag te gaan’. 
      • ‘Wanda, bedankt voor deze inspirerende en leerzame trainingen’. 
      • ‘Mooi Programma’!
      • ‘Profi opzet, fijne sfeer en veel ruimte voor interactie.’
      • ‘Ik ben blij dat ik deze opleiding heb gedaan en hoop dat ik vanuit mijn regio veel gezinnen hierin kan begeleiden’.
      • ‘Top Programma, ga zo door!’.

GRATIS BONUSSEN ( TER WAARDE VAN € 3.988)

Bonus 1: Speciale VIPdag (t.w.v. € 497)
Tijdens de speciale VIPdag ga je aan de slag met jouw persoonlijke verhaal en mindset die jou gaan helpen een succes te maken van dit jaarprogramma. Je maakt een plan met persoonlijke doelstellingen en dit presenteer je aan de groep. Bovendien maak je kennis met onderliggende coachmethodieken als NLP, systemisch werk en The Work.
Datum; 26 september  2018

Bonus 2: 1 daagse training Succesvol Bloggen (t.w.v. 497)
Leer hoe je goede teksten schrijft met de juiste taal en opbouw op je website en je blog, zodat klanten onweerstaanbaar naar je toegetrokken worden en jij de juiste klanten krijgt.
Datum: 15 februari 2019

Bonus 3; EXCLUSIEF voor deelnemers van Jaarprogramma Coaching-on-the-job. (t.w.v. 2.497)
Tijdens het tweede half jaar ontvang je naast 3 masterminddagen en exclusieve coaching-on-the-Job, supervisie van gecertificeerde coaches uit het Nextlevel programma zodat je zoveel mogelijk rendement haalt uit je investering en sneller klanten kunt helpen. Deze ervaren coach helpt je zowel inhoudelijk als met je business opbouwen.

Bonus 4: (t.w.v. 497)
Je ontvangt een extra halve VIPdag van een Nextlevel coach om de eerste emotie-module beter te kunnen aanbieden aan je klanten.

Alle gemiste trainingen mag je gratis in de tweede helft van het jaar (vanaf SEPTEMBER 2018) inhalen.

WAT HOUDT DE LICENTIE IN?

Het Certificatie programma Succesvol Scheiden Nederland is een licentie programma. Dat houdt in dat je voor € 997,- per jaar de volgende waardevolle zaken ontvangt:

  • Licentie om jezelf Succesvol Scheidingscoach te noemen.
  • Licentie om alle oefeningen, templates, systemen, structuren en stappenplannen te gebruiken in je werk met ouders en kinderen.
  • Gebruik van het Succesvol Scheiden logo in je marketing.
  • Je ontvangt een mooi ontworpen schriftelijk certificaat.
  • Je mag gratis een promotie filmpje opnemen voor de landelijke website en eigen gebruik.
  • Je wordt opgenomen in de lijst van Succesvol Scheidingscoaches en geplaatst op de website van Succesvol Scheiden Nederland.
  • Standaard landingspagina die direct gelinkt is naar de landelijke pagina.
  • 100 flyers die je kunt uitdelen aan klanten en doorverwijzers.
  • Continue toegang tot de speciale facebookgroep voor advies.
  • Gratis deelname aan 1 bijscholings-training per jaar.
  • Gebruik van het onlineprogramma voor ouders op jouw eigen website.

All Inclusive PROGRAMMA

Het Certificatie© Jaarprogramma is inclusief ALLES:

alle modules, alle bonussen en gratis licentie tijdens het opleidingsjaar, plus een half jaar extra coaching on-the-job.

Je kunt de investering opgeven als bedrijfskosten.
Het is eventueel mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen.