Losse Trainingsdagen

Scheiden en vooral vechtscheiden is nog steeds een groot probleem in Nederland. Het aantal vechtscheidingen neemt nog steeds toe. Er is te weinig psychosociale hulp voor ouders en kinderen beschikbaar. Daar kun jij iets aan doen!

Als mediator help ik mensen door het scheidingsproces. Vaak zijn er nog heftige emoties: boosheid, verdriet, onmacht etc. Ik ervaarde en besefte dat na het maken van een convenant dit nog niet klaar was maar dat ik mijn klanten wel moest loslaten. Dit vond ik heel lastig. Vorig jaar kwam er een moment dat twee vroegere klanten terugkwamen bij me om hulp. Hun relatie als ouders was in een enorm conflict beland. De kinderen zaten er tussen, ze werden als ‘stok’ ingezet waarmee geslagen werd en inmiddels wilde een dochter haar moeder niet meer zien. Ik was er klaar mee en wilde deze ouders heel graag helpen, maar hoe? In mijn zoektocht naar tools, vaardigheden en kennis stuitte ik op de opleiding van Succesvol Scheiden Academie. Na een gesprek met Wanda kwam ik erachter hoe je met haar methodiek ouders kunt leren van ex-partners te transformeren naar ouders. Dit was wat ik zocht en ik heb geen moment geaarzeld om me in te schrijven. Inmiddels heb ik al enkele ouders mogen helpen met deze prachtige methodiek. Ik kan het iedere mediator met hart voor zijn klanten van harte aanbevelen.”

Els Maane, mediator en succesvol scheidingscoach

Spreekt een van de trainingen je aan, maar wil je meer informatie over de verschillende opties en de investering? Download dan nu de GRATIS menukaart!